Bockarna silver_Rityta 1

För Hälsingland - Mot framtiden

HuFF legendar in i ledarstaben

Det glädjer oss nu kunna presentera Niclas Larsson som ny medlem i Hudiksvalls FF’s tränarstab. Niclas har en imponerande spelarkarriär mellan stolparna med tydliga uppfattningar om hur samarbete mellan målvakt och försvarare bäst organiseras.

Med detta tillskott stärker vi ytterligare vår organisation med förhoppningen att ett redan välfungerande försvar kan bli ännu tätare!

Niclas är en ABK/HUFF-legendar som även gjort två säsonger som keeper med Giffarna i Superettan (2011) och Allsvenskan (2012) 

Fotbollsbanan inleddes i Bergsjö och sedan följde spel i Harmånger, Ilsbo, Holmsund och Hudiksvalls ABK. Sedan tog han steget vidare till GIF Sundsvall innan han återvände till Hudiksvalls FF.

Han har varit lagkapten för Hudiksvalls FF och blivit utsedd till ”årets målvakt i division 2 Norrland” vid fyra tillfällen.

”Niclas Larsson har hållit nollan tolv gånger denna säsong (2014), och är definitivt en av anledningarna till att Hudiksvall alltid är med och slåss om seriesegern” sade Jonas Nilsson, pressansvarig på prisutdelande Unibet.

Men inte ”bara” det. Niclas har även tilldelats Silverbollen 2018 – priset som Hälsinglands bästa spelare.

För Hälsingland – Mot Framtiden