Inför matchen mot Skiljebo SK

Efter en riktigt skön 3-2 seger mot FC Järfälla, en match vi dominerade totalt, men tvingades till ett nervpirrande avslut där vi satte det avgörande målet i den 90:e minuten kan vi nu åka till Västerås som tydlig kandidat till förstaplatsen i tabellen. Läs vår assisterande tränare Cristoffer Ericson´s ord om den senaste matchen samt den kommande bortamatchen mot det skickliga Västeråslaget Skiljebo SK.

Vad har du att säga om matchen mot FC Järfälla?

Vår första halvlek är en av de bättre halvlekarna vi har gjort under året. Vi går ut och gör precis som vi pratat om under träningsveckan och släpper loss. Vår höga press är väldigt bra. Stor eloge till spelarna!

Andra halvleken går vi ner oss utan att för den delen släppa till så mycket, men sen smäller det till två gånger och det står 2-2.

Otroligt skönt att få avgöra sent då jag tycker att vi förtjänade segern sett över hela matchen.

Morgondagens match är med Skiljebo SK där vi är bortalag. Ett Skiljebo som vände ett 0-3 underläge till en 4-3 seger mot serieledande Stocksund och som besegrade IFK Österåker med 3-0, på bortaplan även det.
Hur går era tankar inför matchen?

Jättetuff match men rolig utmaning. Skiljebo är ett väldigt skickligt lag. Det börjar dra ihop sig uppe i toppen och det känns roligt att vara inblandad där uppe på allvar.

Vad måste vi göra för att ta tre poäng?

Ska vi slå Skiljebo kommer vi inte ha råd att slarva bort så många målchanser som vi gjorde mot Järfälla. Vi behöver bli vassare och mer noggrann i sista tredjedelen, det är vi väldigt överens om i gruppen.

Hur har träningsveckan sett ut och har vi alla spelare tillgängliga inför matchen?

Träningsveckorna ser alltid väldigt bra ut, vi tränar med hög intensitet och senaste veckorna har vi jobbat med just våran slutprodukt som vi känner att vi behöver utveckla. Endast Ruben Palmcrantz saknas som är långtidsskadad annars är alla tillgängliga.

Vi har även några ungdomar som vann vår senaste Ungdoms Quiz och som ska få följa med i spelarbussen för att se mötet mellan vårt Hudikvalls FF och Skiljebo SK. Har du någon speciell hälsning till dem och övriga HuFF fans?

Jätteroligt att ungdomar intresserar sig och är med på såna här aktiviteter. Det stärker oss som lag och förhoppningsvis får vi ge dom här killarna och tjejerna en rolig upplevelse som gör att dom fortsätter att följa laget. Annars så uppmanar jag så många som möjligt att ta er till Glysis när vi spelar hemmamatcher.

Det är inte så många matcher kvar nu och ju fler som kommer och tittar ju roligare blir det både för oss spelare men även för publiken.