Läget i laget – vecka 11

Idag tränade grabbarna på Glysis Sparbanken Arena. Glädjande nog var samtliga spelare i truppen med och extra glädjande är att Chrille Lindberg äntligen kan börja joxa med trasan efter en lång och segdragen skada på tån.

Intensiteten och träningsmoralen är hög vilket bådar gott inför kommande säsong och spelarnas individuella utvekling. Bit för bi, dag för dag närmar vi oss premiär 2024.

Kommande event vecka elva

Torsdag 14 mars: Träning på Glysis Sparbanken Arena. Tid: 18:00 – 19:30 (spelarna samlas tidigare för genomgång med mera)

TRÄNINGSMATCH

På lördag möte vi ett Kubikenborgs IF med några välbekanta ansikten. Dels kommer den tidigare GIF Sundvalls- och Hammarbyspelaren samt fd utlandsproffset Linus Halenius att tillbringa åtminstone denna säsong i Kubikenborgs tröja samt fyra välkända fd HuFF spelare. Hudiksvallssonen Sebastian Bergman, bröderna Näsholm, Arvid och Axel, samt Mehmed Hafizovic som spelade i Hudiksvalls FF under två sejourer och utsågs till seriens bästa mittfältare i division två året innan han lämnade för Östers IF.

Hudiksvalls FF vs Kubikenborgs IF

Datum: Lördagen den 13 mars