Liam Tollin såg HuFF-AIK från första parkett

Man kan ana vilken som är den populäraste killen i Liam Tollins klass idag. Han har en hel det att berätta för sina kompisar om vad han fick vara med om under gårdagens match!

Liam fick se matchen från bästa möjliga plats, HuFF:s bänk. Analysen efter matchen är att de spelade ganska bra mot AIK.

-Vi hade ett bra spel i första, men lite sämre i andra. Men vi lyckades få in ett par mål!

Liam är son till Lina Dalenius, lagets fysioterapeut och har suttit på bänken förut och har lärt känna mammas lagkompisar. Han spelar själv fotboll i Strand, men vill gärna representera HuFF i framtiden. Han vill dock inte gå i mammas fotspår, utan det är fotboll som gäller för Liam.

Med all respekt för Liams kompisar på bänken i HuFF så var ändå dagens höjdpunkt innan matchen. Liam är ett stort AIK-fan och fick innan matchen komma in i AIK:s omklädningsrum där han träffade laget. Han pratade med flera av sina idoler och fick även två bollar, varav en var signerad.

Liam har svårt att säga vilken som är hans absoluta favoritspelare, han säger att det är ganska många. Men Larsson, Stefanelli, Nortdfeldt och Guidetti sticker ut lite extra. De två förstnämnda var några av spelarna som Liam alltså fick umgås med innan matchen, vilket lär bli ett minne för livet!

Skribent: Henrik Pettersson