Bockarna silver_Rityta 1

För Hälsingland - Mot framtiden

Lucka nitton

I årets julkalender vill vi i Hudiksvalls FF hylla Hudiksvalls rika föreningsliv. Det finns många utmaningar som samhället står inför just nu. Vi är övertygade om att det inte går att överdriva kraften som föreningslivet har i kampen mot ett bättre samhälle. Det förbättrar folkhälsan genom att den sysselsätter människors kroppar och huvuden, det ger barn och ungdomar en meningsfull sysselsättning som hindrar många från mer destruktiva aktiviteter, det lär barn värdet av samarbete, allas lika värde, och att alla är olika, det ger människor vänner för livet.
För att ta några exempel.

Hudiksvalls FF känner en samhörighet med våra lokala föreningar och vill gärna lyfta hela det lokala föreningslivet till alla som följer oss. Vi sitter alla i samma båt. Vi hörde av oss till alla möjliga föreningar i kommunen, stora som små, och till vår glädje ville många vara med.
Det vi snabbt upptäckte var att det finns en stor föreningsflora i kommunen, det finns verkligen något för alla. Tveka inte, engagera dig idag!

Lucka 19 – Hudiksvalls Tennisklubb

Klubben har sitt säte på Kristineberg och kallades av Hudiksvalls sparbank i samband med att klubben prisades 2020 för; “en samlingsplats för barn, unga, familjer och gamla”. Även att “klubben erbjuder något för alla tennisintresserade oavsett nivå”. Håll utkik på tennisklubbens Facebooksida eftersom det hela tiden arrangeras aktiviteter som exempelvis tennisskola, öppet hus, prova på, och seriespel.

Hallå där! Niklas Bergström, verksamhetsansvarig och tränare Vad är det roligaste som hänt föreningen under året?

Det roligaste som hänt HTK under året är alla ungdomar som spelar Tennis hos oss på HTK.

Vad ser ni fram mot mest nästa år?

Nästa år ser vi fram emot att förhoppningsvis rusta upp vår cafeteriadel med hjälp av ett antal lokala företag.

Varför borde fler testa på tennis?

Tennis är racketsporternas Formel 1 och att man aldrig blir färdiglärd, men ständigt utvecklas så länge man försöker är det bästa med Tennis.