Lucka tre

I årets julkalender vill vi i Hudiksvalls FF hylla Hudiksvalls rika föreningsliv. Det finns många utmaningar som samhället står inför just nu. Vi är övertygade om att det inte går att överdriva kraften som föreningslivet har i kampen mot ett bättre samhälle. Det förbättrar folkhälsan genom att den sysselsätter människors kroppar och huvuden, det ger barn och ungdomar en meningsfull sysselsättning som hindrar många från mer destruktiva aktiviteter, det lär barn värdet av samarbete, allas lika värde, och att alla är olika, det ger människor vänner för livet.
För att ta några exempel.

Hudiksvalls FF känner en samhörighet med våra lokala föreningar och vill gärna lyfta hela det lokala föreningslivet till alla som följer oss. Vi sitter alla i samma båt. Vi hörde av oss till alla möjliga föreningar i kommunen, stora som små, och till vår glädje ville många vara med.
Det vi snabbt upptäckte var att det finns en stor föreningsflora i kommunen, det finns verkligen något för alla. Tveka inte, engagera dig idag!

Lucka 3 – Strands IF Handboll Damer

Strand handboll har en bred ungdomsverksamhet med många pojk och flicklag. Strands handbollsdamer har under många år varit en av stadens verkliga elitklubbar och har länge spelat på hög nivå. Laget är för närvarande ett topplag i division 1.

Hallå där! Johan Allgulander, ledare för Damernas div 1 lag. Vad är det roligaste som hänt föreningen under året?

Allt fler spelar handboll och publikintresset har ökat!!

Vad ser ni fram mot mest nästa år?

Vara med att slåss i toppen på serien och att alla våra ungdomar får åka på cup!

Varför borde fler testa på handboll?

En utmärkt idrott för alla, oavsett dina fysiska förutsättningar: Finns plats för snabba, starka, stora, små helt enkelt den perfekta sporten!