Bockarna silver_Rityta 1

För Hälsingland - Mot framtiden

Motståndarkollen: FC Gute

På lördag får vi Gotländskt besök. Vi hälsar FC Gute och deras supportrar varmt välkomna till sköna Hälsingland och Hudiksvall.

Förra säsongen hade Hudiksvalls FF lyckan att gå vinnande ur båda bataljerna mot FC Gute. Vinst för våra killar med 2-0 i Visby och en 3-2 seger på Glysis Sparbanken Arena. Vi Huff:are hoppas ju förstås att den trenden fortsätter, men vi får se hur det blir med det efter att en viss dam fått sjunga. Publikstödet är viktig så kom och stötta spelarna till ännu en seger mot FC Gute.

Motståndartränare

FC Gutes meriter

Under åren 1994, 1995 och 1996 spelade FC Gute så högt som i Superettan. De har även fostrat framgångsrika spelare genom åren, som t ex Peo Enström, med en karriär i IFK Göteborg och Solna AIK och den tidigare landslagsforwarden Alexander Gerndt (10 landskamper, 2 mål)

Årets säsong har börjat i moll för våra Gotländska gäster, 0-2 förlust i Västerås mot Skiljebo SK och 0-1 förlust i deras hemmapremiär mot Kungsängens IF.

Tillsammans med dig på läktaren kommer våra killar i Hudiksvalls FF att göra allt i sin makt för att ta årets första trepoängare och se till att inte FC Gute vänder sin trend mot oss.

Vi ses på lördag!

För Hälsingland – Mot Framtiden