Öppna träningar på träningslägret!

För att undvika rabalder likt den stackarna från Bajenfans som åkte till Spanien för att följa sitt älskade lag på plats under deras träningsläger där det visade sig att en hel del träningar var stängda har Hudiksvalls FF beslutat att genomföra samtliga träningar öppna för våra supportrar – YAY!

Vi har beräknat, mellan tummen och pekfingret, att cirka 17 977 supportrar, varav 238 med barnvagnar, valt att följa med Hudiksvalls FF på träningslägret. Vi har fått ta emot desperata samtal från Torremolinos kommun och hotellidkarna där.

På grund av det enorma följet har kommunfullmäktige i Torremolinos nu satt in extramöten för att planera och genomföra byggande av ett nytt turistkomplex i nära anslutning till träningsanläggningen.

Det nya komplexet kommer att döpas kort och gott till ”Huffelito”

Vid en eventuell träningsmatch kommer även ett nytt stadium att byggas så vi kan garantera plats för alla våra tillresta supportrar (kommer att finnas plats för barnvagnarna också). Den borde stå klar mañana, mañana.

Knäckebröd vill de dock förbjuda på plats, men lugn, hårda förhandlingar mellan klubbledning och spanska myndigheter pågår för rätten till knäckebrödstuggande. Vi får helt enkelt göra som de japanska fansen i VM och städa efter oss.

Fotnot: Vi vill inte håna någon utan gör detta med glimten i ögat. Blir du riktigt förbannad på detta har landets regioner olika program för aggressionsproblem att tillgå.