Premiärveckan är kommen – på lördag ses vi på Guldsmeden och Glysis Sparbanken Arena!

Fotbollens gemenskap i Hudiksvall har fått sig ett rejält sving uppåt!
Det är roligt för alla föreningar i staden och landskapet, men även för oss som medborgare att se en sund aktivitet få större uppmärksamhet för att genom det sporra till sundare barn, ungdomar och äldre.

För Hudiksvalls FF har det även inneburit ett riktigt bra tryck i biljettförsäljningen inför premiären –  Var med och bidra till en av årets stora fotbollsfester i Hudiksvall.

Eftersom vi har begränsat med platser på Glysis Sparbanken Arena ber vi dig som ska gå på premiären att säkra din biljett redan nu. (vi har även reserverat några platser till våra äldre som inte behärskar digitala köp)

Vi ber också våra yngre besökare att visa hänsyn och ge sin plats till våra äldre om samtliga sittplatser skulle vara upptagna.

Vi har infört en barometer på vår hemsida där du kan följa biljettförsäljningen inför premiärmatchen.
Den kommer att uppdateras varje dag klockan 09:00,

Är du under 18 år får du gärna lösa din biljett via biljettlänken så även vårt hårt kämpande kioskpersonal lättare kan beräkna inköp av varor så att det räcker gott åt alla.

LÖRDAGEN DEN 1:A APRIL

Kom till Hudikgalleriorna. Kom och hälsa på laget, ledarna och vår dream team!

Lördagen den 1:a april kommer Hudiksvalls FF att ha en offentlig fotografering på Guldsmeden. Då ska laget ta foto för säsong 2023, sina individuella spelarbilder och därefter umgås med er alla, skriva autografer och dela ut godis till barnen. Lär känna våra härliga killar!

Datum: 1 april

Tid: Klockan 11:00 till 12:30

Plats: Galleria Guldsmeden

AKTIVITETER