Publikinformation: AIK hemma

Imorgon onsdag har den efterlängtade dagen äntligen kommit då Hudiksvalls FF får chansen att kvala in till den Svenska Cupens gruppspel i denna sista kvalomgång. Och vilken folkfest det blir! Fler än ettusen tvåhundra personer har redan säkrat sina platser.

Nu ser vi till att trycka fram våra grabbar med hjärtat i Hälsingland till seger mot ett namnkunnigt AIK för fler härliga publikfester liknande denna.

Var vår 12:e spelare genom att skapa magi från läktarplats.

Biljetter, arena och parkering

Matchen börjar klockan 18:00 och entréerna öppnar 17:00. Vi ber dig komma i god tid så att köer undviks i möjligaste mån.

Till denna match har spelarna äran att ledas in av Högs SK´s P 10 lag. Se till att hylla dessa härliga ungdomar med en rungande applåd.

Parkering finns i nära anslutning till Glysisvallen (naturgräsplanen) – kostnaden för parkering är 20 kr. Ni blir ledda av spelare från Strands IF´s P 17 lag.

Mat och dryck:

Mat och dryck finns att köpa på arenan. Betalning sker via Swish eller kontant.

EJ kortbetalning.

Har du inte ordnat med biljett?

Var går jag in? Se bild nedan

Supporterbar:

I samarbete med Mani´s Sportsbar kommer vi att erbjuda er en riktigt trevlig start på matchdagen i en klassisk Hudikrestaurang.

Visa din matchbiljett och få 10% rabatt på notan – före OCH efter match.

Datum: Onsdag den 31 augusti
Event: Start klockan 15:30 (Matchstart 18:00)
Plats: Mani´s Sportsbar. Hamngatan 3, Hudiksvall

Tränarna kommer att leda in er i HuFF´s värld där de bl a ska visa följande punkter i tal och genom videosekvenser

• Spelsättet – Tanken på spelsättet, vilka roller har vi på planen och vad förväntas spelarna göra?
  • Hur ska vi utbilda spelare i ung ålder och specifika roller?
  • Information om kommande match och lite annat örongodis

Sofie & Niklas med personal & Hudiksvalls FF hälsar er alla varmt välkomna.

Nu ser vi till att fylla Mani´s för att umgås och sedan gemensamt vandra mot Glysisvallen och trycker fram våra killar till avancemang i den Svenska Cupen för ännu fler härliga publikfester i vårt kära Hudiksvall, med hjärtat i Hälsingland!

För Hälsingland – Mot framtiden!