Publikinformation: Familjedag samt Hudiksvalls FF vs Sandvikens AIK

Hudiksvalls FF vill aktivt verka för att enas i samarbete och som ett led i detta bjöd vi in samtliga fotbollsföreningar i Hälsingland med ungdomssektioner att delta idag i en hyllning till deras föreningar samt det lag som representerar föreningen. De bjudna är både pojk- och flicklag. Våra ungdomar är värda att hyllas.

Denna dag kommer vi att öppna portarna till Glysisvallens naturgräs redan klockan 10:00 för att erbjuda våra besökare på en del roliga aktiviteter. En familjedag helt enkelt.

Den kommer att följas upp av en seriematch Sandvikens AIK vi valt att benämna ”Hälsingematchen” just med tanke på de inbjudna ungdomarna från hela Hälsingland. Detta är det första året och förhoppningsvis en återkommande tradition för Hälsingefotbollen.

Vi passar på att önska er alla en riktigt trevlig dag på Glysisvallen!

HITTA TILL GLYSISVALLEN (klicka på bilden för karta)

BILJETTER, ARENA OCH PARKERING:

Entréerna öppnar 10:00 och matchen blåses igång klockan 13:00

Kostnadsfri parkering finns i nära anslutning till Glysisvallen.

MAT OCH DRYCK PÅ ARENAN:

Kiosk med ordinarie basutbud finns på arenan.

Betalning sker via Swish eller kontanta pengar. Dock ej kortbetalning.

Har du inte möjlighet att se matchen live?