Bockarna silver_Rityta 1

För Hälsingland - Mot framtiden

Publikinformation: FC Gute hemma

Imorgon lördag den 1 oktober klockan 12:30 sparkas Hudiksvalls FF´s hemmamöte med våra gotländska gäster FC Gute igång och här tar du del av information kring eventet inför besöket på Glysis Sparbanken Arena.

BILJETTER, ARENA OCH PARKERING:

Matchen börjar klockan 12:30 och entréerna öppnar 11:30 så vi ber dig komma i god tid så att köer undviks i möjligaste mån.

Kostnadsfri parkering finns i nära anslutning till Glysis Sparbanken Arena

Vi ser gärna att du köper förköpsbiljett, vilket underlättar flödet vid ingången till arenan.

Arbetar du som personlig assistent, äldreomsorgen ELLER hälsar du på pappa/mamma /far- eller morföräldrar på ett äldreboende så är du välkommen att tillsammans med dem gratis njuta av fotbollsmatchen i helgen. Klicka HÄR för mer info

MAT OCH DRYCK PÅ ARENAN:

Kiosk finns på arenan. Betalning sker via Swish eller kontanta pengar. Dock ej kortbetalning.

SUPPORTERBAR:

Tyvärr blir det ingen samling före match, men visar ni matchbiljett på Mani´s får ni 10% rabatt på notan under hela dagen och kvällen.

GEmenskap

Fotboll är gemenskap och gemensamt hjälps vi åt att göra livet lite gladare för människor omkring oss. Just därför vill vi bjuda dig som arbetar inom personlig assistans, äldreomsorg ELLER om du hälsar på familjemedlemmar på ett äldreboende att tillsammans med dem kostnadsfritt kunna njuta av fotbollsmötet med våra gäster från Gotland.

Din bemanningssamordnare inom kommunen har ett lösenord att ge dig så era biljetter blir synliga och ni kan boka dem kostnadsfritt eller så är du välkommen att maila till: event@hudiksvallsff.se så får du lösenordet av oss.

För Hälsingland – Mot Framtiden!