Publikinformation: Hudiksvalls FF vs Gottne IF

Imorgon lördag den 25:e mars klockan 13:00 sparkas Hudiksvalls FF´s sista träningsmatch under försäsongen igång. Ett hemmamöte med våra gäster från Örnsköldsvik, Gottne IF hägrar och här tar du del av information kring eventet inför besöket på Glysis Sparbanken Arena.

Förra året slutade Gottne IF på en femteplats i division 2 Norrland. Deras ärkerival är Friska Viljor FC. VI hälsar Gottne IF varmt välkomna.

HITTA TILL GLYSIS SPARBANKEN ARENA (klicka på bilden för karta)

BILJETTER, ARENA OCH PARKERING:

Fritt inträde

Entréerna öppnar 12:00 så vi ber dig komma i god tid så att köer undviks i möjligaste mån.

Klockan 13:00 kommer matchen mellan Hudiksvalls FF och Gottne IF att sparkas igång.

Kostnadsfri parkering finns i nära anslutning till Glysis Sparbanken Arena

MAT OCH DRYCK PÅ ARENAN:

Kiosk finns på arenan. Är du t ex sugen på ”körv mä brö” är det bara att köpa det där för våra härliga kioskhjältar har redan nu laddat upp kiosken inför premiären.

Betalning sker via Swish eller kontanta pengar. Dock ej kortbetalning.

SERIEPREMIÄR NÄSTA HELG!