Publikinformation: Hudiksvalls FF vs Hammarby IF

Hudiksvalls FF vill hälsa publik och Hammarby IF varmt välkomna till Hudiksvall och vackra Hälsingland. Återigen visar Hammarbys fanskara varför de är ett av Sveriges absoluta publiklag! Deras sektion fylls kontinuerligt på och vi som följer fotboll vet att de kan sjunga. En riktigt härlig fotbollsfest hägrar med andra ord!

Bajen jagar Europaplats och Hudiksvalls FF kommer att ge allt för stadens och landskapets fotbollsälskare.

Matchen på onsdag den 23 augusti gäller den Svenska Cupens andra omgång. Vinnaren av mötet mellan Hudiksvalls FF och Hammarby IF tar plats i nästa års gruppspel där en plats i Europaspel ligger i potten.

Har du inte hunnit köpa biljett?

Och vad vore fotboll utan supportrar?

I samarbete med Mani´s Sportsbar kommer vi att erbjuda er en riktigt trevlig gemensam start på matchdagen i en klassisk Hudikrestaurang under kommande hemmamatcher.

Närodlat är vårt ledord och närodlad blir även Supporterbaren där våra vackra HuFF flaggor och förhoppningsvis även Bajenfanor kommer att vaja på matchdagen.

Ät gott, skratta i goda vänners lag, träffa andra supportrar, prata, andas fotboll innan matchstart, lyssna till specialinbjudna gäster, fylls av glädje och positiv energi.

Vi kör ingen Twente här inte, vi är Glada Hudik – Bajenfans är varmt, varmt välkomna att hänga med oss innan match

Och sist men inte minst:
Är du medlem i Hudiksvalls FF, Hammarby IF eller Bajenfans visar du ditt medlemskort och får 10% notan.

Nu ser vi till att fylla Mani´s för att umgås och sedan gemensamt vandra mot Glysisvallen för att njuta av mötet med Hammarby IF!

Datum: Onsdag den 23 augusti
Event: Start klockan 15:00 (Matchstart 18:00)
Plats: Mani´s Sportsbar. Hamngatan 3, Hudiksvall

HITTA TILL GLYSISVALLEN (klicka på bilden för karta)

BILJETTER, ARENA OCH PARKERING:

Entréerna öppnar 17:00 och matchen blåses igång klockan 18:00

Parkering finns i nära anslutning till Glysisvallen. Parkeringskostnad 20 kr

MAT OCH DRYCK PÅ ARENAN:

Kiosk med ordinarie basutbud finns på arenan.

Betalning sker via Swish eller kontanta pengar. Dock ej kortbetalning.