Publikinformation: Kungsängens IF hemma

Imorgon lördag den 24 september kl 14:00 sparkas Hudiksvalls FF´s hemmamöte med Kungsängens IF igång och här tar du del av information kring eventet inför besöket på Glysis Sparbanken Arena.

Till denna match har spelarna äran att ledas in av Iggesunds P 11 . Se till att hylla dessa härliga ungdomar med en rungande applåd.

BILJETTER, ARENA OCH PARKERING:

Matchen börjar klockan 14:00 och entréerna öppnar 13:00 så vi ber dig komma i god tid så att köer undviks i möjligaste mån.

Kostnadsfri parkering finns i nära anslutning till Glysis Sparbanken Arena

Vi ser gärna att du köper förköpsbiljett, vilket underlättar flödet vid ingången till arenan.

Arbetar du som personlig assistent, äldreomsorgen ELLER hälsar du på pappa/mamma /far- eller morföräldrar på ett äldreboende så är du välkommen att tillsammans med dem gratis njuta av fotbollsmatchen i helgen. Klicka HÄR för mer info

MAT OCH DRYCK på arenan:

Kiosk finns på arenan. Betalning sker via Swish eller kontanta pengar. Dock ej kortbetalning.

SUPPORTERBAR:

I samarbete med Mani´s Sportsbar kommer vi att erbjuda er en riktigt trevlig start på matchdagen i en klassisk Hudikrestaurang.

Visa din matchbiljett och få 10% rabatt på notan – före OCH efter match.

Datum: Lördag den 24 september
Event: Start klockan 11:30 (Matchstart 14:00)
Plats: Mani´s Sportsbar. Hamngatan 3, Hudiksvall

Kalle Ersjons kommer att leda in er i HuFF´s värld där de bl a ska visa följande punkter i tal och genom videosekvenser

• Spelsättet – Tanken på spelsättet, vilka roller har vi på planen och vad förväntas spelarna göra?
  • Information om kommande match och lite annat örongodis
  • Frågestund för nyfikna

Sofie & Niklas med personal & Hudiksvalls FF hälsar er alla varmt välkomna.

För Hälsingland – Mot Framtiden!