Publikinformation: Sandvikens AIK FK Hemma

Lördag den 20 augusti kl 14:00 sparkas Hudiksvalls FF´s hemmamöte med Sandvikens AIK FK igång. Här tar du, inför besöket på Glysis Sparbanken Arena, del av information kring bland annat biljettköp, supporterbar med mera.

Biljetter, arena och parkering:

Matchen börjar klockan 14:00 och entréerna öppnar 13:00. Vi ber dig komma i god tid så att köer undviks i möjligaste mån.

Till denna match har våra spelare äran att ledas in av Strand IF´s P 11/2011 Norr lag. Se till att hylla dessa härliga ungdomar med en rungande applåd.

Kostnadsfri parkering finns i nära anslutning till Glysis Sparbanken Arena

Vi ser gärna att du köper förköpsbiljett, vilket underlättar flödet vid ingången till arenan.

Mat och dryck:

Kiosk finns på arenan. Betalning sker via Swish eller kontanta pengar. Dock ej kortbetalning.

Supporterbar:

I samarbete med Mani´s Sportsbar kommer vi att erbjuda er en riktigt trevlig start på matchdagen i en klassisk Hudikrestaurang under kommande hemmamatcher så även matchen mot SAIK FK.

Visa din matchbiljett, säsongskort eller klä dig ”HuFFigt” och få 10% rabatt på notan (Före & efter match)

Datum: Lördag den 20 augusti
Event: Start klockan 11:30 (Matchstart 14:00)
Plats: Mani´s Sportsbar. Hamngatan 3, Hudiksvall

Assisterande tränare Kalle Ersjons och lagkapten Andreas ”Bakko” Smedbakken kommer att leda in er i HuFF´s värld där de bl a ska visa följande punkter i tal och genom videosekvenser

• Spelsättet – Tanken på spelsättet, vilka roller har vi på planen och vad förväntas spelarna göra?
  • Hur ska vi utbilda spelare i ung ålder och specifika roller?
  • Information om kommande match – Vad upplevde vi för problem mot dagens motståndare senast och hur ska vi lösa dem?

Sofie & Niklas med personal & Hudiksvalls FF hälsar er alla varmt välkomna.

Nu ser vi till att fylla Mani´s för att umgås och sedan gemensamt vandra mot Glysis Sparbanken Arena och trycker fram våra killar till ännu en trepoängare i kommande hemmamatch mot Sandvikens AIK FK!

För Hälsingland – Mot framtiden!