Tack Hudik, tack Hälsingland

Ur djupet av vårt hjärta vill Hudiksvalls FF tacka alla som kunde närvara och vara med om att skapa denna fantastiska fotbollsfest. Publik, funktionärer, våra sponsorer, ordningsmakten, kommunen genom Glysisvallen AB, motståndare samt våra fantastiska spelare och ledare i laget som tog mod till sig för att likt David mot Goliat kämpa som en gigant för att försvara stadens- och landskapets namn mot ett av Sveriges historiskt största fotbollslag.

Tack till motståndarlaget som uppträdde exemplariskt från start.

Vi föll med flaggan i topp, lyckades göra två mål på AIK, något många Allsvenska lag misslyckats med och våra spelare fick ta emot era hyllningar och stora, stora kärlek.

Stort varmt och speciellt tack till alla våra fantastiska ungdomar, killar och tjejer, som gemensamt gick mot strömmen i den alltför oftast, genom hatramsor negativa fotbollstrenden på läktarhåll runtom i landet, och gång på gång vackert skanderade ”Vi älskar Hudik”!

För det är just det vi gör – vi älskar, stöttar och respekterar. STORT TACK FÖR DET! – eloge till våra unga.

För spelare och ledare blev matchen ett minne för livet. En upplevelse att bygga vidare på den fantastiska gemenskapen i landskapet, staden och laget.

Foto: Peter Scott

Nu återstår det sju matcher av årets fotbollssäsong, varav fyra är hemmamatcher där varje match är en final.

Laget har situationen i egna händer. Med rätt uppbackning och energi skulle vi även kunna nå en uppflyttning till division ett samtidigt som Hudiksvalls FF´s publik skapar många fina inramningar på läktarna på vägen dit.

Nu närmast väntar Korsnäs IF på hemmaplan. Matchen blåses igång nu på söndag, den 4 september klockan 14:00 på Glysis Sparbanken Arena.

Matchbiljett kan du köpa genom att klicka på knappen nedan:

Vare sig vi ses eller ej på söndag vill vi återigen ödmjukt upprepa -TACK HUDIK, TACK HÄLSINGLAND!

Foto: Peter Scott