Två HuFF spelare nominerade till fint pris

Unibet har nu offentliggjort vilka de nominerade spelarna i årets upplaga av Unibet 2:an – och Hudiksvalls FF har två spelare nominerade.

Tränare och sportansvariga från division 2-klubbarna har tillsammans med landets sportjournalister nominerat de spelare som utmärkt sig mest.

Och som våra grabbar ödmjukt säger till HT:

Araya Zerai:” Kul att även Simon är nominerad. Jag önskar att flera i laget också varit det, men det är inte vi som bestämmer. Vi fokuserar på tabellen, de individuella priserna får andra bestämma om.”

Simon Elgh: ”Men det är inte bara upp till mig, man har ett helt lag framför sig som gör att man kanske ser bättre ut än man är vissa gånger. Så nomineringen är inte bara på ett personligt plan. Även om det är en individuell nominering, så är det ett lagpris.”

Vi gratulerar Araya Zerai och Simon Elgh till nomineringen och tackar alla våra spelare för att de alltid ger allt och hedrar Hudiksvalls FF på bästa sätt. På och utanför fotbollsplanen.

För Hälsingland – Mot Framtiden!