Ungdomsquiz

För dig mellan 13 och 18 år.

Tävlingsregler:

Enkelt, svara rätt på alla fem frågorna, fyll i namn + ålder samt e-postadress och sänd.

Tävlingen gäller endast fram till matchstart i dagens match mellan Hudiksvalls FF och Sandvikens AIK FK, dvs klockan 14:00

Vinst:

Tre vinnare som får ta med var sin vän och följa med i spelarbussen när Hudiksvalls FF åker ned till Borlänge för att möta Kvarnsvedens IK.

Matchen är nästa helg, lördagen den 27 augusti klockan 16:00 och spelas på Stora Ensoplanen

Hudiksvalls FF bjuder dig och din vän på resan, lunch och middag tillsammans med spelarna.

Vinnarna kommer att meddelas via e-post och är du under 18 år kommer vi att vilja ha kontakt med målsman som godkänner att du följer med. Mer information om detta kommer att finnas i den e-post som skickas till vinnarna.

LYCKA TILL!