Bockarna silver_Rityta 1

För Hälsingland - Mot framtiden

Välkommen Axel Näsholm!

Hudiksvalls FF är glad att kunna presentera nästa nykomling i Hudiksvalls FF då 23-åriga Axel Näsholm skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över två år.

Axel spelade sin ungdomsfotboll i GIF Sundsvall. 2020 gick han till Gefle IF där han gjort 43 matcher i division 1.

”Jag har fått ett gott intryck i hur de vill använda mig och jag har fått ge min syn på det kommande året. Jag vill kunna bidra med både kvalité men även med att kunna ta ett ansvar och bidra med lite rutin för att HuFF ska kunna ta klivet upp till ettan. Det är ju ett lag som vill väldigt mycket men där jag trots att jag bara är 23 år kommer vara en av de äldre.”

Under morgondagen kommer en längre intervju med vårat senaste tillskott till HuFF-familjen på hemsidan!

SPORTCHEFEN MICKE FLAATEN´S OCH TRÄNARE KALLE ERSJONS ORD OM AXEL

Kalle

I Axel får vi in en riktig kvalitetsspelare. Han har sina främsta spetsegenskaper i sin snabbhet, speluppfattning och tillslag, och har dessutom en hög arbetskapacitet. Axel har på kort tid givit ett positivt intryck både på och utanför planen och vi är övertygade om att han kommer att bli uppskattad bland hemmapubliken under 2023!

Micke

Mycket glada över att Axel väljer att fortsätta sin fina karriär hos oss i HUFF! Tre säsonger med Gefle i Ettan i bagaget och nu senast en sejour i Norge. Med sin professionalitet bidrar Axel till att sätta en hög och konsekvent standard i vårt lag som vi hoppas ska räcka långt! Stort välkommen.