Bockarna silver_Rityta 1

För Hälsingland - Mot framtiden

Välkommen Bassim Nassir!

Vi är stolta att presentera nästa nykomling i HuFF-familjen. 19-åriga Bassim Nassir har skrivit på ett kontrakt på två år med Hudiksvalls FF.

”Jag har hört mycket bra om klubben. Jag har både hört från personer som spelat i laget för några år sedan och som spelar där nu att om man vill utvecklas då är det dit man ska. Det är där det är bäst kvalité på allt.”

Bassim är fostrad i GIF Sundsvalls organisation. Där spelade han under alla ungdomsåren fram tills han som 17-åring för två säsonger sedan bytte till Lucksta IF i division 3.

”Lagmålet är självklart att gå upp. Jag tycker Hudik är “topp-topp” i den här serien och har jättebra tränare och jättebra spelare. Så vi ska ligga där uppe. Individuellt så vill jag bara spela så mycket som möjligt och hjälpa laget och bidra med poäng.”

Imorgon kan du läsa en längre intervju med Bassim. Håll utkik!

SPORTCHEFEN MICKE FLAATEN´S OCH TRÄNARE KALLE ERSJONS ORD OM BASSIM

Micke

Övertygad om att Hudikpubliken kommer att glädjas över att få se Bassim fräsa fram på en kant! Hårt arbetande energiknippe som vi kikade på redan ifjol. Nu efter att Bassim ännu mer har seniorhärdats uppe i Lucksta så är det dags! Välkommen.

Kalle

Bassim är en målmedveten ung spelare som redan gjort avtryck inom seniorfotbollen. I honom får vi in en mycket spännande spelare som vi är säker på kommer att leverera en härlig kombination av både poäng och hårt arbete!