Välkommen hem Cihan Sener!

Hudiksvalls FF är glad att kunna välkomna Cihan Sener tillbaka till familjen. HuFF-legenden har skrivit på ett ettårskontrakt.

Cihan kommer från en bra säsong i serievinnande Gefle där han spelade mest av alla i laget och gjorde 6 mål på 30 matcher. Det blev inget äventyr i superettan denna gång utan en flytt tillbaka till Hudiksvalls FF lagom till lördagens seriepremiär.

– Jag har gjort en säsong i Gefle och det gick bra. Men jag valde att flytta hem för att hitta glädjen igen. Det känns som att HuFF satsar i år, och det ska bli roligt att få vara med och hjälpa till.

Cihan är hoppfull inför säsongen:

-Målet med säsongen är som alltid att det ska gå så bra som möjligt. Sen lagmässigt, vi vill ju hamna i toppen. Vi satsar hårt mot det. Men vi tar en match i taget, försöker utvecklas, och så får vi se var det tar vägen.

Senare under dagen finns en längre intervju att läsa med Cihan på vår hemsida.

TRÄNARE KALLE ERSJONS OCH SPORTGRUPPENS MARTIN OLOFSSONS ORD OM CIHAN

Kalle

Cihan är såklart en prestigevärvning och behöver ingen närmare presentation. Utöver hans många spetsegenskaper så får vi in mycket erfarenhet och en spelare som vet vad som krävs för att ta oss till nästa nivå.

Martin

Cihan Sener behöver ingen närmare presentation. Vi är extremt glada att Cihan återvänder för en 8:e säsong i HuFF-tröjan efter att ha varit starkt bidragande till Gefle IF:s avancemang till seriesegern i div 1 Norra förra säsongen där han hade speltid i samtliga matcher och startade i 22 under fjolåret.