Bockarna silver_Rityta 1

För Hälsingland - Mot framtiden

Välkommen Roni Hajo!

Hudiksvalls FF är stolt att presentera ytterligare ett tillskott till laget. Försvararen Roni Hajo, 20, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över två år.

Roni är fostrad i superettanlaget Brage där han inför föregående säsong skrev på ett kontrakt med a-laget. Hösten spelades på lån i Kvarnsvedens IK.

Nu är det dags att ta nästa steg för Roni.

”Jag kände att det var dags att gå vidare i min karriär och HuFF passade mig bäst av alla jag testade. Bra spelmässigt, bra klubb, ett bra välkomnande.”

Roni har tränat med laget och spelade även träningsmatchen mot Gefle.

”Mitt första intryck är bara positivt. Tränarna har förklarat hur de vill att vi ska spela på ett bra sätt. Det är en bra spelstil som passar mig.”

Senare idag går det att läsa en längre artikel på hemsidan där vi lär känna vår senaste medlem i HuFF-familjen.

TRÄNARE KALLE ERSJONS OCH SPORTGRUPPENS MARTIN OLOFSSONS ORD OM RONI

Kalle

I Roni får vi in en lugn och trygg back med bra spelförståelse och en fin passningsfot. Dessutom är det en bra duellspelare vilket han visade prov på i träningsmatchen mot Gefle IF.

Martin

Då vi nyligen förlorat en mittback i truppen så har vi varit öppna för en ersättare till den positionen. Roni besökte oss för att bekanta sig med föreningen under en träningsvecka samt i matchspel mot Gefle IF. Vi gillade förutom fotbollskompetensen också människan Roni och han bedömdes passa mycket bra in i gruppen. Med erfarenhet från elitfotboll i IK Brages seniortrupp och matchning i div 2 med Kvarnsveden under hösten så är det en ung spelare som kan få en mycket fin utväxling av sin potential med fortsatt matchning hos Hudiksvalls FF.