Välkomna att hyllas på vår premiärmatch!

Vi vill hylla föreningar inom Hudiksvalls kommun som bedriver fotbollsverksamhet och ungdomar i dem. Försöka på något sätt att öka deras stolthet över sin förening och framför allt att få vara med om något extra roligt som sporrar dem och ger dem ytterligare energi att fortsätta med sin fotboll och varför inte? Drömma om att spela inför en fullsatt arena.

Pojk OCH flicklag är välkomna. Har ni och vill ni ta med både ett pojk och flicklag är de givetvis välkomna båda två. Välj gärna en åldersgrupp där de året efter tenderar att sluta med sin fotboll.

Tanken är att ni presenteras i halvtid då det är som mest folk på läktarna.

Matchstart är 16:00, så ni kan gärna komma mellan en timme och en halvtimme innan matchstart så vi kan gå igenom hur det är tänkt på plats. (så inte alla kommer på en gång)

Kom gärna i era föreningskläder, kan vara overaller, matchkläder eller liknande och en fana eller halsdukar om ni inte har fana med er föreningslogo eller namn.

Föreningarna är tänkta att gå i bokstavsordning.

Vi presenterar er med föreningsnamn, vilket år ni grundades och hur många ungdomslag ni har i era led.
Vore också kul att veta vem som är er fanbärare.

Den ansvariga för laget kommer att få en länk med en kod där ni kan plocka ut det antal biljetter ni behöver för dagen (ungdomar och ledare)

Vi hälsar er hjärtligt välkomna!

Fyll gärna i nedanstående formulär så vi kan organisera det på lättast möjliga sätt.

Har ni frågor får ni gärna kontakta: Guillermo Silva: guillermo.silva@hudiksvallsff.se eller via telefon 0736-995 905