Varmt välkommen Johan Olsson!

Vi är glada att kunna presentera nästa nyförvärv då 19-årige innermittfältaren Johan Olsson väljer att ta steget från Strands IF till Hudiksvalls FF.

”Det kändes som ett enkelt val för mig att välja Hudiksvalls FF. Jag kände att jag ville spela högre upp i seriesystemet och utmana mig själv på det sättet. Jag hoppas att det kommer utveckla mig. Hudiksvalls FF är ett lag som har ambitionen att gå upp i ettan och stanna där. Och att det är laget från min hemstad… Det är perfekt. Det är optimalt liksom.”

Johan har varit en klippa i moderklubben Strands IF i ett par år nu. Samtidigt har han också tränat en del med Hudiksvalls FF såväl som spelat vissa träningsmatcher. Nu känner han sig alltså redo att ta steget till division 2 och har nu signerat ett treårskontrakt med Hudiksvalls FF.

”Jag är ju från Hudik och har stått på läktaren i många år. Från att man var liten. Så kunskapen om klubben är stor. Det är är ett bra fotbollslag med duktiga spelare som spelar en fin fotboll.”

Imorgon kan du läsa en längre presentation av vår senaste medlem i HuFF-familjen. Håll utkik!

SPORTCHEFEN MICKE FLAATEN´S OCH TRÄNARE KALLE ERSJONS ORD OM Johan

MICKE

Glada från Sporteriet att kunna få med Johan i truppen! Uppväxt i Hudik, har lirat för Strand hela sitt liv och tar nu nästa steg i sin karriär genom att kliva in i Hudiksvalls FF! Enormt ambitiös, tekniskt skicklig och intelligent fotbollsspelare. Har en förmåga att snabbt anpassa sig till ny nivå när det behövs. Tuff konkurrens även i år på mittfältet gör att de alla behöver prestera på topp för att få spelminuter!

KALLE

Johan har vi sett på nära håll i många år inom Hudikfotbollen och det är en spelare som tar till vara på varje dag för att försöka bli lite bättre. Det är det som är bakgrunden till att Johan nu också anses vara redo för att kliva in och konkurrera om en plats i Hudiksvalls FF. Han är ett bra exempel på att träning ger resultat över tid och vi tror att hans seriositet kan fortsätta ta honom i rätt riktning. Johans spetsegenskaper är hans speluppfattning, funktionella teknik och tillslag!

För Hälsingland – Mot Framtiden