Vilken härlig stämning i laget

Precis kommit in i värmen från ett kyligt och dimmigt Hudiksvall och Glysis Sparbanken Arena. Grabbarna gnetar på. Lojalt jobbar spelare och ledare hårt för att ge oss HuFF:are ett riktigt bra 2024. Allt från Sportchef som precis kommit med nyskrivet avtal på ännu ett nyförvärv, hemlig än så länge förstås, en materialchef som likt en örn håller koll på alla ting så inget går förlorat, till spelarna och tränarna som fokuserat går igenom sekvenser från lördagens möte med Sandvikens AIK.

I omklädningsrummet är det idel skratt. En avslappnad miljö där man tydligt ser att killarna gillar varandra och svetsas ihop i en stark gemenskap. Som när de t ex går igenom matchsekvenser och Kalle ironiskt visar på den ”otroliga” hastigheten backlinjen förflyttar sig med för att följa spelet kommer en kommentar från Sebbe med ”det är Luddes maxhastighet det” varpå många goda skratt fyller omklädningsrummet. Ludde kontrar med att GPS tekniken visst visade på motsatsen, en otrolig hastighet utan dess like och ännu fler skrattsalvor ljuder.

Man slås av den sammanhållning som finns, deras avslappnade sätt mot varandra och även när de trycker på ”on knappen” för att fokusera till hundra procent och tränar stenhårt inför kommande uppgifter.

Kom gärna och stötta våra härliga killar nu på lördag i träningsmatchen mot Strands IF.

Och redan nu kan du stötta Hudiksvalls FF genom att köpa din 50/50 lott

För Hälsingland – Mot Framtiden