Vill du vara en av våra skribenter?

Vi på redaktionen i Hudiksvalls FF har höga mål och suget att alltid leverera de senaste händelserna som sker runtomkring klubben i våra hjärtan. Därför behöver vi förstärkning! Vårt fokus är att hitta personer med gemensamma intressen som oss, vilket förhoppningsvis leder till att våra visioner blir till verklighet och att vi ständigt utvecklas. För oss är det mycket viktigt att vi gör ett bra intryck för att fånga intresse hos våra supportrar, följare, läsare och göra både sponsorer samt övriga föreningar i kommunen stolta över Hudiksvalls FF, Hälsingland och Hudiksvall.

Som skribent på Hudiksvalls FF är du en del av rörelsen som siktar mot att sätta fotbollen i Hälsingland i allmänhet och Hudiksvall i synnerhet, i ett större sammanhang genom att skapa underlag för stöd på vår väg tillbaka, och varför inte mot en ännu högre nivå än den Hudiksvalls ABK som nådde så högt upp inom den svenska fotbollen som dåvarande Superettan.

Vi tror på det.

Oavsett om du vill förmedla din supporterkärlek – eller träna dig för att arbeta som sportjournalist och bygga ett kontaktnätverk – så är Hudiksvalssff.se platsen för dig som vill berätta om ditt favoritlag i skrift, video eller via SoMe. Arbetet på Hudiksvalls FF är ideellt.

Har du en dröm, men ingen erfarenhet spelar det ingen roll. Våga drömma, våga prova, våga leva ut den drömmen – så kom igen, bli en del av vår framtid.

Du kommer att få all stöd du behöver av Hudiksvalls FF´s kommunikationsgrupp. Feedback på texter, bildbehandling, teknisk, grafisk support med mera.

Vill du även delta i det strategiska arbetet och planeringen är du välkommen att delta även då. För att antingen bara lära eller vara med och forma vägen och målen inom vår kommunikation.

Hör gärna av dig via mail till: event@hudiksvallsff.se så tar vi dialogen därifrån.

Vi ser fram emot att höra från dig!

För Hälsingland – Mot Framtiden