Vinnare som leder till vinnarspår

Vinnaren av ungdomsquizen Ella Wahlberg hade bjudit med några vänner på resan till Borlänge och bortamatchen Kvarnsvedens IK. Tyvärr blev Ella och en annan vän sjuk, men två av fyra följde glatt med på denna äventyr. Möt Lilly Rahm och Ronja Hagberg, två härliga tjejer som även de spelar fotboll, då i Team Hudik F 14.

Hej tjejer! Hur var resan, upplevelsen och var ni nervösa?

Det var jättekul och spännande!, säger Ronja. Det var roligt och spännande att följa med laget i spelarbussen, fortsätter Lilly. Vi var inte nervösa inför det alls faktiskt. Rolig resa med bra mat, bra match, ja allt var kul!

Kände ni någon spelare sedan tidigare?

De flesta kände vi till från läktaren på hemmamatcherna, men speciellt Felix Zetterberg som vi har träffat på ”Hej aktivitet”.

Var vad roligast med resan och vad är roligast med fotboll?

Allt var roligt med resan, säger Lilly. Vi åt även lunch tillsammans med spelarna på Hakke Gård, där det blev en god klycklingrätt, Fotboll i allmänhet är det matcher och gemenskapen, säger Lilly och Ronja. Vi ska även på matchen mot AIK så den blir också spännande att se och ännu roligare nu när vi har träffat spelarna i HuFF.

Skulle ni kunna tänka er att åka med spelarbussen igen?

Absolut! säger de med en röst.

Har ni någon hälsning till spelarna?

Bra match grabbar! Säger de glatt innan de sätter sig på bussen och åker vidare hemåt från Borlänge.

På bilden ser ni Lilly Rahm och Ronja Hagberg i omklädningsrummet precis innan laget drar igång sin segersång.

Vi tackar dessa härliga ungdomar, Lilly och Ronja samt Ella Wahlberg som genom sin vinst på Quizet gav sina vänner en härlig upplevelse.

För Hälsingland – Mot Framtiden!