Bockarna silver_Rityta 1

För Hälsingland - Mot framtiden

Motståndarkollen: FC Järfälla hemma

FC Järfälla är alltid ett tufft lag att möta. Man får verkligen inte slappna av en sekund då de är duktiga att ta tillvara på alla chanser de får.

All heder och respekt till FC Järfälla och vi hälsar dem varmt välkomna, men denna sista ”motståndarkollen” skulle vi ändå vilja ägna vårt eget lag. För trots att vi nog alla önskat att vi skulle varit med och slagits om uppflyttning i år, men inte riktigt är där bör grabbarna hedras.

De som har följt med laget på hemma- och bortaplan kan vittna om deras stora och uppoffrande hjärtan som brunnit för uppdraget och Hudiksvalls FF. Det har varit ett sargat lag, utan avbytare, utan möjlighet att träna ordentligt. Ett ungdomslag i Hudiksvalls FF´s regi hade onekligen hjälpt oss att fylla på de tomma platserna i avbytarbänken samtidigt som ungdomarna vunnit erfarenhet i hur det är att ladda upp och spela på denna högre nivå, men nu är vi inte där och just därför fått ställa upp med vad vi har tillhands, även om vi vid minsta skada på de få tillgängliga spelarna vi haft riskerat att vara undertaliga från start.

Just därför är grabbarna värda att hyllas, de har verkligen gett allt och vi ser gärna att du kommer till Glysis Sparbanken Arena nu på söndag och ger dem en värdig avslutning.

För Hälsingland – Mot Framtiden